Nu beteld binnen 48 uur in huis.

Stichting SSKB.

Een lach op het gezicht van uw kind. Dat is SSKB.

Wie zijn wij?

 

De Stichting is ontstaan, doordat de oprichters jaarlijks Sinterklaas intochten en feesten voor kinderen organiseren in diverse wijken in Breda, in samenwerking met de wijkbewoners. Veel kinderen die hier aan deelnemen, zijn kinderen waarvan de financiële situatie van het gezin erg slecht is.

 

De Stichting Sinterklaas Kindercomité Breda heeft als doelstelling...

 

...dat kinderen uit geheel Breda, die om de een of andere (financiële) reden buiten de boot vallen, deel kunnen nemen aan verschillende vrijetijdsbestedingen en/of ontspanningsactiviteiten.

 

De Stichting Sinterklaas Kindercomité Breda heeft als doelgroep...

...met name kinderen van ouders die door diverse omstandigheden, bijvoorbeeld verliezen van hun baan, en daardoor in financiële problemen zijn gekomen. Ook deze kinderen zouden graag deelnemen aan activiteiten zoals: Sinterklaas feest, sportactiviteit(en) bij een club, een voetbalwedstrijd bij wonen, theater bezoek of andere activiteiten waar deze kinderen interesse in hebben. 

 

Team Dengi *Bedrukkingen*  zijn vrijwilligers van de SSKB die proberen in te zetten voor Arme gezinnen in Breda en omstreken,

wij van Dengi *Bedrukkingen* doen acties om deze mensen te helpen  door acties te doen via onze webshop elk verkocht product  gaat er 1 euro naar de Stichting SSKB, Help u Mee. wilt u niks kopen bij ons maar u wilt wel een donatie doen  dat mag ook en ook daar zijn we u dankbaar voor .

 

Wilt u een donatie doen dat kan KLIK op de onderstaande link super bedankt!!!

 

* Alle kinderen tellen mee*  

www.sskb.nl

 

 

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen