Nu beteld binnen 48 uur in huis.

Bedrijfsprofiel

Dengi Bedrukkingen 

 

 

Waarom DengiBedrukkingen op de markt hebben gebracht 

met jaren ervaringen als hobby drukken is het en was het mij wens toch een keer te starten als een bedrijf,

onder andere,

*Glazen Graveren 

*T-shirts Bedrukken 

* Werk kleding bedrukken 

*Auto stickers beplakken 

*Verjaardag  Traktaties maken / Pakketten voor oudenwijven taart / luier taarten / vrijgezellen feesten.

 

en  nog veel meer aanvragen kan er gedaan worden wij gaan altijd op aanvragen in van onze klanten we geven klanten Gratis advies ,

daarnaast streven wij op betaalbare producten,

 

Was Advies  van onze kleding ,

altijd was stand  30/40 Gr

Wasverzachter niet toegestaan 

binnenste buiten wassen 

 

TEXTIEL BEDRUKKEN

Textiel bedrukken kan in alle mogelijke vormen bij DengiBedrukkingen. DengiBedrukkingen werkt met twee verschillende mogelijkheden voor textiel bedrukken: Textieldruk Folie en Full Colorprint voor Fotokado’s

Textiel bedrukken met Folie
Techniek:
Deze techniek is op basis van textielfolies die speciaal voor textieltoepassingen zijn ontwikkeld. Het ontwerp wordt met een snijplotter uit textielfolie gesneden. Deze dunne folie wordt met een hoge temperatuur en onder hoge druk op het textiel gesmolten waardoor een mooie en duurzame bedrukking ontstaat.

Eigenschappen:
De folie ligt op het textiel en heeft een zachte, flexibele structuur. Foliedruk heeft heel veel keuze in kleuren, ook glitter en fluorfolies, maar is niet geschikt om super kleine details weer te geven. De kleuren dekken ook op donkere en felgekleurde kleding en de bedrukking is goed bestand tegen meerdere wasbeurten. Deze techniek is geschikt voor zowel tekst als een logo.

 

Full Colorprint bedrukking voor Fotokado’s
Techniek:
Bij het bedrukken van een foto of een logo op een product wordt het ontwerp eerst op een drager gekopieerd. De drager wordt onder hoge temperatuur op het product geplaatst. Naast textiel ook zeer geschikt voor bedrukking op kado’s als mousepad, keukenschort, kussensloop etc.

Op deze webshop wordt alleen bedrukking op witte en donkere kleding aangeboden omdat dat het beste resultaat geeft. Bedrukking op gekleurde kleding kan ook, maar is zo afhankelijk van het ontwerp van de bedrukking dat we dat liever in de  mail eerst willen beoordelen.

 

 

Voor het bedrukken van foto’s en andere ontwerpen met kleurverloop op textiel en fotokado’s (digitale print) kan je je bestand uploaden in een .png, .jpg, .bmp of .gif formaat. In RGB kleurmodus met een minimumresolutie van 120 dpi met een maximaal formaat van 3000 x 3000 pixels met een maximale grootte van 3 MB. In de creator zie je het printbereik voor ieder product. Let erop dat het formaat van je afbeelding niet groter is dan dit drukgebied. Verkleinen van de afbeelding kan zonder kwaliteitsverlies. Vergroten is niet altijd mogelijk, omdat het drukresultaat bij lage resoluties te grofkorrelig wordt.

 

 

Eigenschappen: Tot maximaal A3 formaat kan ieder ontwerp met foto’s, logo’s, teksten in alle kleuren in één keer op het artikel bedrukt worden. Klaar in enkele minuten.